Helpt u ons mee?

"Met elke gedoneerde euro maken wij het verschil"

Wat kunt u doen

Uw hulp is meer dan welkom! Dit kan door concrete projecten te steunen, via stages en vrijwilligerswerk, het kopen van een fotoboek, kalender of kaarten of het doen van een vrije donatie. Lees hieronder meer over deze mogelijkheden.

Projecten

Gezondheidszorg

Lees meer

Onderwijs

Lees meer

Zelfredzaamheid

Lees meer

Stages en vrijwilligerswerk

Biedt u liever hulp in natura in de vorm een stage of vrijwilligerswerk? Op de site van Kumi Hospital www.kumihospital.org kunt u zien welke mogelijkheden er zijn. Ook vindt u ook de nodige informatie over de beschikbare faciliteiten ter plekke.

Fotoboek, kalender of kaarten kopen

Fotografe Kiki Reijners uit Roermond heeft ons vergezeld tijdens onze jubileumreis in 2019. De foto's die ze tijdens deze reis heeft gemaakt, heeft ze verwerkt in een fotoboek (€ 39,95), een verjaardagskalender (€ 12,50) en een set kaarten (€ 10,-). Wilt u in het bezit komen van een deze prachtige items en daarmee onze stichting steunen? Stuur ons een mail dan zorgen wij dat u het door u gekozen item ontvangt. 

Overlay

Overlay

Overlay

Vrije Donatie

Het is ook mogelijk om een financiële, vrije donatie te doen. In dat geval zullen wij op basis van noodzaak en prioriteit de bestemming van uw bijdrage bepalen. Hieronder is een voorbeeld bedrag (€ 10,00) ingevuld. Dit kunt u (indien gewenst) zelf veranderen in het bedrag dat u wilt doneren. 

Houdt u er alstublieft rekening mee dat een donatie via de doneerknop bij ons anoniem binnenkomt. Wij zien helaas niet van wie de donatie afkomstig is en kunnen u dus niet bedanken. Wilt u toch bij ons bekend zijn, stuur ons dan een mail waarin u aangeeft dat u een donatie heeft gedaan via de doneerknop. Natuurlijk kunt u het bedrag dat u wilt doneren ook via uw eigen bank overmaken. 

Helaas werkt de doneerknop op dit moment niet. We hopen dat het probleem snel is opgelost. Wilt u ons steunen, dan kunt u het bedrag overmaken naar NL02 RABO 0150 392 893 t.n.v. Stichting Kumi Hospital. Onze excuses voor het ongemak. 

Doel van deze donatie?