Vrijwilligers gezocht!

Mensen geven regelmatig bij ons aan dat ze ons graag willen helpen om geld in te zamelen voor Kumi Hospital. Een super mooi gebaar, waar we eigenlijk nog niet eerder gebruik van hebben gemaakt. Maar nu hebben wij jullie nodig!

Venloop 25 en 26 maart
Op zaterdag 25 maart en op zondag 26 maart vindt de jaarlijkse Weir Venloop plaats in Venlo. Als stichting kunnen wij geld inzamelen voor Kumi door dan vrijwilligerswerk te doen. We gaan dit doen op zaterdag 25 maart.

Hoe werkt het?
Hoe meer vrijwilligers wij aanmelden, hoe hoger de vergoeding per deelnemer en hoe meer geld wij voor de stichting bij elkaar krijgen. Als we 10 vrijwilligers bij elkaar krijgen levert ons dat € 22,50 per persoon op, bij 20 vrijwilligers is dat € 30,00 per persoon, bij 30 vrijwilligers € 35,00 en zo loopt het bedrag verder op.

Praktische zaken
Een vrijwilliger moet minimaal 16 jaar zijn. De diensten duren gemiddeld 6 uur. Waar je wordt ingedeeld weten wij niet, maar wij proberen te regelen dat alle ‘Kumi-vrijwilligers’ samen kunnen werken.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een lunchpakket met 2 consumptiebonnen.
  • Een zogenaamd “gadget” van de Weir Venloop.
  • Veel sfeer en gezelligheid.

En heel veel dank van ons en van onze vrienden uit Kumi!

Wil je meehelpen? Meld je dan snel bij ons aan!
Dus: wil je iets doen voor onze stichting en samen met ons op 25 maart een gezellige dag beleven? Meld je dan vóór 8 februari bij ons aan door een mail te sturen. Geef s.v.p. je naam en telefoonnummer door. Wij houden je dan vervolgens op de hoogte over de definitieve werkzaamheden.