Onderwijs

Ieder kind heeft het recht om naar school te gaan

Lopende projecten

 • Aanschaf van:
  • schoolmeubilair en -benodigdheden (banken, tafels, stoelen, onderwijsmaterialen)  
  • sportvoorzieningen zoals (voetbal-, handbal- en volleybal)ballen, goals, palen, netten en een EHBO-set. 

 • Realiseren van sanitaire voorzieningen:
  Met hulp van de stichting zijn meerdere toiletblokken gebouwd, een wasruimte voor meisjes en een watertank voor de opvang van regenwater. Met meer 1000 kinderen is er echter nog steeds een groot tekort aan toiletten.  
 • Omheining schoolterrein:
  Ter bescherming van schooleigendommen is een goede omheining essentieel. Het begin is gemaakt. De eerste delen van het hekwerk staan inmiddels. Meer financiële middelen zijn nodig om het hekwerk af te kunnen maken. 

 • Papproject:
  Leren gaat beter met een gevulde maag. Daarom ondersteunen wij het doorlopende papproject van de school. De kinderen krijgen 4 keer per week een voedzame pap van maismeel. 

Wilt u bijdragen aan één van deze projecten? Hieronder kunt u het bedrag invullen dat u wilt doneren voor onze projecten op het gebied van onderwijs (€ 10,00 is een voorbeeld bedrag). 

Houdt u er alstublieft rekening mee dat een donatie via de doneerknop bij ons anoniem binnenkomt. Wij zien helaas niet van wie de donatie afkomstig is en kunnen u dus niet bedanken. Wilt u toch bij ons bekend zijn, stuur ons dan een mail waarin u aangeeft dat u een donatie heeft gedaan via de doneerknop. Natuurlijk kunt u het bedrag dat u wilt doneren ook via uw eigen bank overmaken. 

Helaas werkt de doneerknop op dit moment niet. We hopen dat het probleem snel is opgelost. Wilt u ons steunen, dan kunt u het bedrag overmaken naar NL02 RABO 0150 392 893 t.n.v. Stichting Kumi Hospital. Onze excuses voor het ongemak. 

Doel van deze donatie?