Sponsorloop Basisschool 't Spick Beesel

Ook in Beesel hebben kinderen van basisschool ’t Spick een sponsorloop gehouden voor Adesso School. Net als in Reuver hebben Pauline en Steffie ook hier de kinderen verteld over het leven van een leeftijdsgenootje in Kumi. De kinderen waren één en al oor en oog, en wilden allemaal wel eens voelen hoe zwaar een waterkan weegt waarmee de kinderen in Kumi het water van de put naar huis dragen. Erg leuk!

De school had ervoor gekozen om het geld dat de sponsorloop zou opleveren te besteden aan een mooi doel, namelijk het pap-project en de bouw van een keuken voor het maken van de pap voor de schoolkinderen.
  En dat doel is zeker bereikt: op 11 oktober hebben de kinderen zich van hun sportiefste kant laten zien en samen zo’n 6000,- opgehaald! Met een aanvullende donatie van stichting Larouche werd Stichting Kumi verrast met ruim €7000,-! Wat is hier een geweldige prestatie geleverd door groot en klein! Met het geld kan niet alleen het pap-project voor enkele maanden en de bouw van de keuken worden gefinancierd, maar ook een nieuw toiletblok voor de meisjes van Adesso School. Met beide projecten zal zo snel mogelijk worden gestart. Wij houden jullie op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze stichting en het werk dat wij doen, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Mail jouw gegevens naar: nieuwsbrief@kumihospital.nl
en je ontvangt eens per kwartaal 
onze update.

KUMI NIEUWSBRIEF

Lees hier de laatste digitale nieuwsbrief van Kumi.
(winter 2017)
Lees meer >>


(nieuwsbrief uit de zomer 2017)
Lees meer >>