Soroptimisten

Deze zomer heeft De Soroptimistclub Mosaïk Stichting Kumi Hospital uitgekozen als het goede doel dat zij gedurende drie jaar zullen sponsoren. Een mooie samenwerking waar wij uiteraard erg blij mee zijn, en waarin onze gemeenschappelijke deler zich uitstekend vertaalt in de ondersteuning van de Nutrition Unit van Kumi Hospital.

Wie is Soroptimist club Mosaïk?

Soroptimist International (SI) is een wereldwijde serviceorganisatie van vakvrouwen die zich inzet voor de verbetering van mensenrechten en de positie van vrouwen en meisjes. Met bijna 90.000 leden, verdeeld over 3000 clubs in 125 landen, is SI de grootste serviceorganisatie voor vrouwen ter wereld.

Soroptimistclub Mosaïk is een Limburgse club met als motto ‘eenheid in verscheidenheid’. Het is een club met een kleurrijke bundeling van karakters, beroepen en leeftijden. Tevens verwijst de naam naar de verbondenheid met de rivier de Maas. Meer informatie over Soroptimistclub Mosaïek-Limburg kunt u vinden op http://soroptimist.nl/onze-clubs/zuid-oost-nederland/mosaik-limburg

Opera Middag 6 november

Op zondag 6 november organiseert de club een opera-middag in de Foroxity Filmarena te Roermond. Deze middag wordt in HD de opera La Bohème van Giacomo Puccini opgevoerd door The Metropolitan Opera in New York. Uiteraard is iedereen van harte welkom! Meer informatie over de middag kunt u elders in onze nieuwsbrief vinden. De opbrengst komt ten goede aan onze stichting.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze stichting en het werk dat wij doen, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Mail jouw gegevens naar: nieuwsbrief@kumihospital.nl
en je ontvangt eens per kwartaal 
onze update.

KUMI NIEUWSBRIEF

Lees hier de laatste digitale nieuwsbrief van Kumi.

Nieuwsbrief mei 2019. Lees meer >>


Winter-BBQ januari 2019. Lees meer >>