Kerstactie Emmaus

Kerstactie Stichting Emmaus Perspectief uit Swalmen voor Stichting Kumi Hospital en Toon Hermanshuis.

Kerstbomenactie

Tot onze verrassing zijn wij benaderd door Stichting Emmaus Perspectief in Swalmen. Een van de doelstellingen van deze stichting is om hulp te bieden aan anderen. Dit doen ze door het opvangen van dak- en thuislozen en meer in het algemeen het bestrijden van armoede. Zij zijn er om mensen in een moeilijke periode van hun leven te ondersteunen. Daarom hebben ze besloten om tijdens de kerstmarkt van 7 t/m 22 december kerstbomen te verkopen waarvan de opbrengst door hun zal worden gedoneerd aan twee andere goede doelen: onze stichting Kumi Hospital en het Toon Hermanshuis in Roermond.

Vanaf nu kunt u een kerstboom bestellen via hun website www.emmaus-perspectief.nl. Het betreft door hen zelf geselecteerde Picea Omorika kerstbomen in diverse afmetingen. Een kerstboom kost € 20,00 en als u wilt kunnen ze de kerstboom bij u thuis bezorgen. De gehele opbrengst van de verkoop van de kerstbomen gaat naar onze stichting en naar het Toon Hermanshuis.

Kerstmarkt

En dat is nog niet alles. Stichting Emmaus Perspectief organiseert van 7 t/m 22 december een kerstmarkt op hun super mooie locatie aan Genoenhof in Swalmen. De organisatie is nog in volle gang en de ideeën zijn legio. Wat we nu al wel kunnen verklappen is dat de kerstmarkt alle dagen behalve maandag geopend zal zijn. Op dinsdag, donderdag en vrijdag van 18.00 – 21.00 uur en op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 21.00 uur. Buiten dat hun eigen schitterde kringloopwinkel open is, zullen er op de binnenplaats diverse stands staan waarin spullen die kerst gerelateerd zijn worden verkocht. Wijzelf zullen ook een stand bemannen met o.a. spullen die in Kumi gemaakt zijn. Aan de sfeer wordt nog flink gewerkt, behalve aan vuurkorven, mooie decoratie etc wordt er ook aan gewerkt om iedere dag live-muziek ten gehore te brengen. Of dat lukt is nu nog niet duidelijk. Wij raden u aan om over meerdere details hun eigen site in de gaten te houden.

Ten behoeve van het bemannen van onze eigen stand zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij willen helpen. Heeft u interesse hierin laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op.

Uiteraard zien wij u ook graag terug op hoeve Genoenhof in Swalmen tijdens deze kerstmarkt.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze stichting en het werk dat wij doen, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Mail jouw gegevens naar: nieuwsbrief@kumihospital.nl
en je ontvangt eens per kwartaal 
onze update.

KUMI NIEUWSBRIEF

Lees hier de laatste digitale nieuwsbrief van Kumi.

Winter-BBQ januari 2019. Lees meer >>


Nieuwsbrief uit de winter 2018. Lees meer >>