Kumi onder Arrest

Kumi onder Arrest

Kumi staat onder Arrest. En wel op zondag 7 juni 2015 (van 15.00 tot 1800 uur). Dan organiseren wij voor de vierde keer in het bestaan van Stichting Kumi Hospital een culinair genieten. ‘Crime scene’ is ditmaal Het Arresthuis, de voormalige gevangenis in hartje Roermond. Samen met gastheer Rob Polman nodigen wij u op deze prachtige locatie uit voor een (h)eerlijk middagje genieten van goed gezelschap en crimineel lekkere gerechten en wijnen.

Chefkok Raoul Bijlmakers en zijn team zullen u verrassen met hapjes die speciaal voor deze gelegenheid bereid worden, met een internationaal tintje en een vleugje Afrika. Maitre Mike Jacobs zorgt bij elk hapje voor een bijpassend glas wijn. Met een mooie sponsoring door het Arresthuis kunt u voor €37,50 genieten van deze culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen. Voor de niet-wijnliefhebbers is bij elk hapje een glas water, fris of bier bij de prijs inbegrepen.


Doel
Van elke aanmelding gaat €10,- naar het project Renovatie Stafhuizen van Stichting Kumi Hospital.
Met dit nieuwe project willen wij de levensstandaard van het personeel van het ziekenhuis in Kumi verbeteren. En dat is hard nodig. Het personeel heeft al tijden te maken met onzekere inkomsten, hun huizen hebben vaak lekkende daken, gescheurde muren, geen verlichting en geen goede slaapvoorzieningen, deuren en ramen ontbreken. En dat terwijl het personeel de drijvende kracht is van het ziekenhuis en hun loyaliteit zeer hoog is.

Met de renovatie van de 176 stafhuisjes kunnen we de levensstandaard van zo’n 600 mensen verbeteren! Een mooiere blijk van dank voor hun loyaliteit aan het ziekenhuis kunnen we de mensen van Kumi Hospital niet geven!


Aanmelden
Helpt u ons mee om onze ambitie in het renovatieproject waar te maken? En wilt u samen met ons genieten van een Culinair Hoogtepunt? Stuur dan een mailtje naar José Tegels, ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en maak €37,50 over op IBAN  NL02 RABO 015 039 2893 t.n.v. Stichting Kumi Hospital Oeganda, O.v.v. Kumi onder Arrest. U ontvangt een bevestigingsmailtje van uw aanmelding. Voor meer informatie ovr onze stichting zie www.kumihospital.nl.

We hopen U graag te ontmoeten op 7 juni in Het Arresthuis!
Houdt u er dan wel rekening mee dat de parkeergelegenheid bij het Arresthuis voor de hotelgasten is. U kunt gebruik maken van de naburig gelegen parkeerplaatsen/garages.

Namens Stichting Kumi Hospital,
Steffie, José, Rik en Pauline

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze stichting en het werk dat wij doen, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Mail jouw gegevens naar: nieuwsbrief@kumihospital.nl
en je ontvangt eens per kwartaal 
onze update.

KUMI NIEUWSBRIEF

Lees hier de laatste digitale nieuwsbrief van Kumi.
(winter 2017)
Lees meer >>


(nieuwsbrief uit de zomer 2017)
Lees meer >>