Kumi Night

10 oktober Kumi Night i.k.v. 10-jarig bestaan Stichting Kumi Hospital

Stichting Kumi Hospital bestaat 10 jaar! Dit heuglijke feit willen wij vieren met iedereen die de stichting een warm hart toedraagt. Daarvoor organiseren wij op
10 oktober Kumi Night. Drie Swalmer bands zullen dan samen met twee DJ’s in eetcafé en zalenlocatie De Mert in Swalmen een spetterende, muzikale avond neerzetten. Tijdens de avond wordt er ook een ludieke tombola gehouden. De opbrengst van de avond is geheel ten bate van Stichting Kumi Hospital.

Jengels Bengels Bend
Voor alle dertigers, veertigers en overige plussers uit Swalmen zijn ze een begrip: de Jengels Bengels Bend!
De cover-band die met nummers van o.a. De Dijk, ‘t Goede Doel, Anouk, Michael Jackson, Abba, Marco Borsato en de Scene de jeugd uit Swalmen jaren geleden onvergetelijke vastelaovesdagen bezorgde bij De Erpelkes. Een tijdje geleden werden ze gevraagd om tijdens een jubileumavond van de jeugdvastelaoves-vereiniging nog eens te spelen. Het werd een fantastische avond die sindsdien jaarlijks navolging vindt. Met de huidige bezetting Berland (gitaar), Luc (drums), Björn (toetsen), Metten (basgitaar) en Steffie, voorzitter van stichting Kumi Hospital (zang) zal Kumi Night 2014 spetterend van start gaan!

Michigan Midmen
Diep onder de indruk van de prestaties die stichting Kumi Hospital in de afgelopen jaren heeft geleverd, hebben vijf Swalmer muzikanten het initiatief genomen om speciaal voor Kumi Night een gelegenheidsformatie te vormen. Op 10 oktober brengen zij hun muzikaal eerbetoon aan alle initiatiefnemers, sponsoren, begunstigers en medewerkers van de stichting.

De vijf Midmen John Cremer (zang en gitaar), Henk Schoenmakers (gitaar en zang), Toine Joppen (toetsen en zang), Frans Clerx (Slagwerk) en Hennie Schreurs (bas) slepen ieder behoorlijk wat jaren podiumervaring met zich mee in de meest uiteenlopende genres. Ondanks (of misschien wel dankzij) de verschillende muzikale achtergronden, hebben zij in korte tijd een stevig swingend programma opgebouwd en nemen ze de luisteraars mee op reis door de pop- en rockgeschiedenis van de afgelopen decennia.

Unexpected

Unexpected is een jonge energieke pop/rock coverband die maar een ding wil: Spelen! Door de grote variatie in nummers is er voor ieder wat wils. Muziek van CCR tot Ilse DeLange tot ACDC, het komt allemaal voorbij! Unexpected is een band die met veel plezier en enthousiasme op het podium staat en brengt dit ook goed over op het publiek! Ze vinden het daarom ook erg belangrijk dat de mensen het naar hun zin hebben en er samen een mooi feestje van kunnen maken!

DJ-duo Sjpieje-mer-den-anges

Jeroen de Mol en Pieke Daems vormen samen het ludieke DJ-duo Sjpieje (mer den anges). Vrienden door dik en dun, die met humor en enthousiasme alle voetjes van de vloer krijgen en de tent met gemak op de kop zetten. Ook zij zijn ware supporters van Stichting Kumi Hospital en staan klaar om tijdens Kumi Night, net als tijdens vele vasteloavesdagen, een super feest te bouwen!

De Mert gaat open om 20.00 uur. Kaarten à €5,- zijn te koop aan de kassa of op de voorverkoopadressen in Swalmen: eetcafé en zalenlocatie De Mert, bruin café De Plevuus, Van Heijster Kantoor/Boekkado of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Jij komt toch ook??