Donatie verloskunde

In november heeft de stichting Kumi een donatie gedaan aan het ziekenhuis t.b.v. de verloskamers. Er worden 2 nieuwe verlosbedden aangeschaft, maar daarnaast ook andere medische hulpmiddelen zoals nieuwe automatische bloeddrukmeters, thermometers, beademingsballonnen, zuurstofcilinders, infuusstandaarden en systemen om pasgeboren kindjes uit te zuigen.
Deze mooie donatie is mede mogelijk door de geweldige opbrengst van de Kumi Dance (maart 2013) en donaties n.a.v. de 40ste verjaardag van kraamverzorgster Mirjam, maar ook andere particuliere donaties t.b.v. de verloskunde.

Daarnaast zal de verloskamer, die in 2004 als eerste project van de stichting werd opgeknapt, opnieuw opgeknapt worden. De muren en vloeren worden geëgaliseerd, geverfd en de ramen worden gerepareerd en voorzien van nieuwe muskietennetten.

De gynaecoloog, dr. Ntege mailt in december: “The Hospital is fair, nice to have the good news from you. We have had that plan of renovating maternity ward for sometime but due to financial constraints we have been postponing it every time.The dream has now come true, thank you very much for your kind heart!”