Rik Hurks

Communicatie

Ik heb Steffie leren kennen toen ze als verloskundige betrokken was bij de geboorte van mijn dochter Mila. Toen Stichting Kumi Hospital Uganda eenmaal ter spraken was gekomen waren mijn vrouw en ik daar zo door geraakt dat we besloten om er bij de geboorte van Mila iets mee te doen. We hebben toen onze familie en vrienden gevraagd een donatie te doen ten goede van de stichting middels de actie, 'een geitje van ons meidje'. Geen kraamkado's dus, maar een bijdrage zodat de stichting ter plekke een aantal geitjes kon kopen en deze onder diverse families in Kumi kon verdelen.

Vervolgens ben ik me actief blijven bemoeien met de stichting en sinds kort ben ik toegetreden tot het bestuur. De laatste maanden ben ik intensief bezig geweest met de restyling van de communicatie van de stichting en als  die eenmaal goed loopt zal ik deze blijven onderhouden en mijn takenpakket verder uitbreiden.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben n.a.v. mijn schrijven, de website of een van de andere uitingen van Stichting Kumi Hospital Uganda, dan hoor ik die vanzelfsprekend graag van u. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.