Bezoek Kumi 2017

In maart 2017 zal Steffie Mooren opnieuw een bezoek brengen aan Kumi. In de zomer van 2015 is ze vergezeld door collega Cindy Stock en haar gezin. In maart zullen Steffie en Cindy met z’n tweetjes Kumi bezoeken en o.a. mee gaan werken op de verloskamer, maar ook waar nodig bijscholingen geven aan het personeel op deze afdeling.

Cindy: ”Nadat ik in juli 2015 met mijn gezin met Steffie, Timme en Joes mee naar Kumi ben geweest schreef ik in de nieuwsbrief dat de mensen in Kumi met hun rust, interesse, dankbaarheid, geduld en vrolijkheid een warm plekje in ons hart hadden gekregen. Het “ Kumi virus” had ook ons te pakken!
Ik heb een klein stukje van het mooie werk van stichting Kumi Hospital mogen ervaren, op de Nutrition Unit, tijdens het veldwerk en op Adesso School.

Nu heb ik het voorrecht om in maart 2017 samen met Steffie terug te gaan! Ik hoop een stukje te kunnen betekenen in de verloskundige zorg van Kumi Hospital. Ik verheug me erop om, samen met Steffie, het Kumi gevoel weer te beleven en Steffie te helpen met alle lopende projecten van Stichting Kumi Hospital! “

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze stichting en het werk dat wij doen, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Mail jouw gegevens naar: nieuwsbrief@kumihospital.nl
en je ontvangt eens per kwartaal 
onze update.

KUMI NIEUWSBRIEF

Lees hier de laatste digitale nieuwsbrief van Kumi.

Winter-BBQ januari 2019. Lees meer >>


Nieuwsbrief uit de winter 2018. Lees meer >>